About the author:

A one or 2 line bio that will be added to the end of articles authored by you - a nice way to make our site visitors feel like they are dealing with real human beings.

Video iz 2015.:
YouTube: https://youtu.be/FTQfKsBDLjA
Galeriju slika sa prošlogodišnje trke i prve slike sa ovogodišnje slike sa ovogodišnje trke možete pogledati OVDE
Facebook stranica: LINK
 

U nedelja 07.08.2016. održan je  2.Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja koji se sastojao od 2 trke:

Olimpijski Triatlon: plivanje 1500m, bicikl 40 km, trčanje 10 km

Sprint Triatlon: plivanje 750m, bicikl 20 km, trčanje 5 km

Olimpijski triatlon je ujedno bilo zvanično prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon bodovala u Kupu Srbije.
Prvak Srbije u olimpijskom Triatlonu za 2016. je Milan Tomin (triatlon kluba Triogy Racing) koji je trijumfofao sa vremenom 1h 59m 25s sekundi  ispred Danila Jovanovića (iz TK ”Tamiš” Pančevo) sa 02h06m29s  i  Nemanja Korać  sa 02h 09m 44s  (TK TRIA Coaching).
U ženskoj konkurenciji trijumfovala Aneta Arifi (triatlon kluba Olimpija iz Bora) sa rezultatom 2h 34m 02s.
U juniorskoj konkurenciji u Sprint Triatlonu pobedio je Lazar Dedić sa rezultatom 01h 29m 05s ispred Miloša Bilića i Nikola Medana.

Pobednik u sprint triatlonu je Danilo Radojković (TK Olimpija iz Bora) sa rezultatom 1h 10m 26s ispred Rastka Radosavljević (TK Tamiš iz Pančeva) i Jovana Rajovića (OBK Beograd) sa rezultatom 1h 13m 46s. U ženskoj konkurenciji pobednica Sprint Triatlona je Vanja Rajčić iz TK Požarevac.

U trci je učestvovalo 60  učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke, Poljske i Crne Gore.

Organizator Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.

Prve slike sa ovogodišenje trke možete potražiti na našoj FB stranicami LINK   i uskoro u galeriji OVDE. Polako dodajemo još par stotina slika.